Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
NYÍLVÁNVALÓ a provokáció
  2007-10-12 16:55:13, péntek
 
  NYÍLVÁNVALÓ A PROVOKÁCIÓ
2007-10-12. 13:04:10

Balogh Béla a Magyar Nemzetért Mozgalom vezetőjét SZEKSZÁRDON, Gyurcsány Ferenc "fogadására" - a sportcsarnokon kívül - összegyûltek közül, provokálta egy ember, aki azután, mint aki jól végezte a dolgát, elsunnyoghatott a tett színhelyéről HÁBORÍTATLANULl!!!

Gyurcsány Ferenc ellenkampányba kezdett. Járja az országot. Nem véletlen, hogy Kazincbarcikával kezdte, a legendásan híres szocialista "nagyvárossal". Ott vastaps fogadta Gyurcsány Ferencet. Tudhattuk meg a Magyar Rádió Kossuth adóján, 2007. okt. 11-én, 12,30-kor elhangzó "Magánhangzó - közéleti elemzések" címû mûsorból. Szikra Zsuzsa szerkesztő- mûsorvezető helyszíni riporterek segítségével bemutaatta nekünk az ottani emberek megszólaltatásával azt, hogy mi a véleményük a kazincbarciakiaknak Gyurcsány Ferenc kampányáról. Akik vastapssal fogadták a miniszterelnököt, meghívott MSZP-s törzsgárda tagok és szinpatizánsok voltak. Gyurcsány Ferenc azzal a mondattal intette le - mint karmester a rosszul játszó zenekart - hogy: "teljesen zavarba hoznak..."

A riporteri kérdés arra vonatkozott, hogy miért ment el a lakossági fórumra meghallgatni Gy.F-et és aki meg nem ment be a fórumra, miért nem?

A válaszolók - idős, a fényes szelek nemzedékéhez tartozó hölgy - a bentlévők közül többnyire a miniszterelnököt dicsérte: "nincs és nem is volt, nem is lesz még egy ilyen kedves, aranyos, tehetséges miniszterelnöke az országnak... és nagyon jó, hopgy meghallgathatta a miniszterelnököt, mert legalább el tudja mondani a szomszédoknak..." Hasonló korú hölgy - az utca embere, kívülről - azt nyilatkozta erre a kérdésre, hogy nem ment be, mert feleslegesnek tartotta volna végighallgatni, hiszen úgyis azt mondja, amit ilyenkor mondania kell annak érdekében, hogy végrehajthassa a legújabb programját...A riportok meghallgatása után az elemzők úgy nyilatkoztak, hogy a miniszterelnök, vagyis a politikus csak egy báb, akit a háttérből mindenféle gazdasági és hatalmi érdekcsoportok a maguk pénzelte "piár" csoport által kényük-kedve szerint mozgathatnak...

Ez szerintem Gyurcsány Ferenc esetében nem egészen helytálló, mert az ilyen vélemények hangoztatásával el lehet terelni Gy.F. és minden, mellette hûség esküt tett politikus, parlamenti- és önkormányzati MSZP-SZDSZ-es képviselők, személy szerinti felelősségét igyekszik elmaszatolni, kisebbíteni.

El kellene végre mondani a népnek, hogy 1989-ben nem azért kellett kiírni az első "szabad" választásokata, mert a lakitelekiek olyannyira akarták a hatalmat és a kapitalizmust!!!! Hanem azért, mert csak így kerülhették el Medgyessy Pérrel az élen azt a megalázó helyzetet, hogy bejelentsék a világnak MAGYARORSZÁG FIZETőKÉPTELENSÉGÉT!!!

Számomra teljességgel érthetetlen, hogy miért hallgatják el mindezt a magyar nép elől a mai napig???

Pedig, mindaddig, míg ezt nem tudatosítjuk és nem tesszük közhírré a média minden csatornáján, addig, újra és újra vissza fogják szavazni a hatalomba ezt a két hazaáruló, nemzetveszejtő pártot - vele azokat a hatalomért és a PÉNZÉRT A SAJÁT ANYJUKAT IS ELÁRULNI KÉPES politikus-féleségeket. Bizonyítékul szolgáljon Gyurcsány Ferenc azon kijelentése, amikor - szinte könnyezve - arról beszélt, hogy az ő anyukája is ugyanolyan kisnyugdíjas, mint a hallgatóságának többsége és bizony ő aztán megérti a kisember problémáit, mert az ő anyukája is fázik, mert kénytelen a radiátort elzárni. Nincs ugyanis pénze a fûtési díjat kifizetni..."

Ezt így, JELEN IDőBEN MESÉLTE a teljesen agyament hallgatóságának, aki vele könnyeztek és már gyûjtési akcióba kezdtek, hogy megsegítsék a miniszterelnök mamáját!!!! TETSZIK ÉRTENI??? SENKINEK, DE SENKINEK ESZÉBE SEM JUTOTT, HOGY AZ A TATUFFE-MINISZTERELNÖK-MILLIÁRDOS SEGÍTHETNE SZEGÉNY ANYUKÁJÁNAK!!!!

Most ugyanezeknek az embereknek mesélte - szintén könnyezve, elcsukló hangon - hogy még nem volt az ország történelmében olyan baloldali országvezetés, amelyiket ennyi bántás ért volna. "Könyörgöm fogjunk össze, fogjanak össze a baloldali emberek..." Ezt is olybá vehetjük, mina mikor a HÓHÉR könnyezve meséli a vesztőhelyen a kivégzés előtt állónak, hogy neki most milyen nagyon-nagyon rossz, hogy ki kell szegény flótást végezni!!! És ez bizony RETTENETES, mert a miniszterelnők és kormánya a hatalmi koalíció nem tesz mást, mint ami LÉNYEGE: kipréselni a magyar emberből a maradék enrgiáit és tartalékait, majd szabadon átjátszani és kiárusítani Magyarországot egy világuralomra törő érdekcsoportnak!!!!

Nem kell ehhez fegyver, mert Gyurcsány Ferenc tartuffe-i álságossága is megteszi, mert oly nagy színészi tehetséggel rendelkezik, mint minden DIKTÁTOR!!!

Hitler is mekkora tömegeket volt képes félrevezetni, megtéveszteni???

Az a baj, hogy akikre Gyurcsány Ferenc a legnagyobb hatással tud lenni, azok - igaz még serdülő gyermekként, de - ismerték Hitlert. Tudtak róla, hogy háború van, mert minden családnak megvolt a maga üldözöttje és halottja. Volt, akinek az egész családját kiirtották és most ott liheg és tapsikol Gyurcsány Ferencnek és népirtásos törekvésének.

Miközben örökösen a vétlenre mutogat karvaly ujjával, hogy nem ő aki mindezt elköveti, hanem Orbán Viktor!!!

Aki aztán bele is sétál újra és újra ezen álságos csapdába - nem győzve bizonygatava hangoztatni, hogy ő aztán nem...!!!

Mi, civil magyarok, akiknek a családját üldözték 1945 és 1956 után - átlátva majdnem minden ármánykodáson - sokszor még színdarabot is kreálva és előadva - próbáljuk ezen megtévesztett és félrevezetett honfitársaink szemét felnyitogatni a valósára. Arra a VALÓSÁGRA, ami Gyurcsány Ferenc és pártjai: MSZP-SZDSZ - 6. éve tartó, iszonyatos PÉNZEKET FELEMÉSZTő - KAMPÁNYA MÖGÖTT VAN!!!

Mert mindaddig, míg többségben vannak, akik inkább éhenhalnak, vagy megfagynak, vagy zokszó nélkül az utcára kerülnek az MSZP-SZDSZ iszonyatos, MEGSZORÍTÓ gazdasági intézkedései miatt, mintsem KÉPES LENNE MINDEZEK BELÁTÁSÁRA - nem lehet kiírni az előrehozott választásokat!!! Mert akkor újfent ott lennénk, ahol a part szakad. márpedig a PART SZAKAD, ez teljességgel nyílvánvaló... - legalább is NEKEM, NEKÜNK a kellő ismerettel rendelkezőknek ahhoz, hogy ne csak nézzünk, hanem LÁSSUNK IS!!!

És, itt tettenérhető mindebben, mint CINKOS - a magát balliberálisnak nevezett - értelmiségiek és a MÉDIA-ban ügyködők hada. És MINDENKI, aki mindezt a mi oldalunkon SZÓ és CSELEKEDET NÉLKÜL ELTÛRI!!! Mert, még soha nem volt igazabb és aktuálisabb az a mondás, hogy "CINKOSOK KÖZÖTT BÛNÖS, AKI NÉMA"!

Bóna Mária Ilona

[Forrás: http://magyarnemzetertmozgalom.hu/index.php?q=news_view&news_id=3845]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnököt, kazincbarcikával, meghallgathatta, hangoztatásával, hallgatóságának, balliberálisnak, elsunnyoghatott, érdekcsoportnak, miniszterelnöke, háborítatlanull, ellenkampányba, miniszterelnök, végrehajthassa, végighallgatni, szinpatizánsok, nemzetveszejtő, magyarországot, rendelkezőknek, választásokata, sportcsarnokon, miniszterelnők, érdekcsoportok, választásokat, értelmiségiek, félrevezetett, megtéveszteni, kapitalizmust, világuralomra, történelmében, országvezetés, önkormányzati, megtévesztett, feleslegesnek, meghallgatása, felnyitogatni, honfitársaink, sportcsarnokon kívül, tett színhelyéről, legendásan híres, ottani emberek, mondattal intette, rosszul játszó, riporteri kérdés, lakossági fórumra, fényes szelek, bentlévők közül, miniszterelnököt dicsérte, ilyen kedves, utca embere, legújabb programját, riportok meghallgatása, politikus csak, NYÍLVÁNVALÓ PROVOKÁCIÓ, Balogh Béla, Magyar Nemzetért Mozgalom, Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány Ferencet, Magyar Rádió Kossuth, Szikra Zsuzsa, Medgyessy Pérrel, MAGYARORSZÁG FIZETőKÉPTELENSÉGÉT, PÉNZÉRT SAJÁT ANYJUKAT IS ELÁRULNI KÉPES, JELEN IDőBEN MESÉLTE, TETSZIK ÉRTENI, SENKINEK ESZÉBE SEM JUTOTT, HOGY AZ TATUFFE-MINISZTERELNÖK-MILLIÁRDOS SEGÍTHETNE SZEGÉNY ANYUKÁJÁNAK, Gyurcsány Ferencnek, Orbán Viktor, PÉNZEKET FELEMÉSZTő, KAMPÁNYA MÖGÖTT VAN, KÉPES LENNE MINDEZEK BELÁTÁSÁRA, PART SZAKAD, LÁSSUNK IS, CSELEKEDET NÉLKÜL ELTÛ, CINKOSOK KÖZÖTT BÛ, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Fehér virág  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kerüld el az evangélium örömén...  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png cica  Alvó cicák  A sors  képre írva  Nem tudhatod  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  s immár én is felragyogva, ért...  Alázat  Zilahy Lajos gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Egy lelki imádság  Próbálj meg ...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szívem  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Mai harmónia kártyám  Png kutya  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Egy maradéktalanul uralt világ  Szabolcska Mihály – Ákác...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Szép estét  Akarat  képre írva  Akarat  Jó éjszakát  Nem számIt  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Neked tudnod kell  Fehér virág  Nem számIt  Kövesd a cowboyt!  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Png csokor  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Nem számIt  Albert Einsteinről  Mi lenne ha  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Fehér virág  Sose bánj semmit  Akarat  Hiányzik  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Esti kép  Tavaszi kép  Sokan azt tartják  Png ház  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 19 
Bejegyzés Címkék
sportcsarnokon kívül, tett színhelyéről, legendásan híres, ottani emberek, mondattal intette, rosszul játszó, riporteri kérdés, lakossági fórumra, fényes szelek, bentlévők közül, miniszterelnököt dicsérte, ilyen kedves, utca embere, legújabb programját, riportok meghallgatása, politikus csak, háttérből mindenféle, maguk pénzelte, ilyen vélemények, lakitelekiek olyannyira, megalázó helyzetet, világnak MAGYARORSZÁG, média minden, hallgatóságának többsége, kisember problémáit, radiátort elzárni, teljesen agyament, miniszterelnök mamáját, embereknek mesélte, ország történelmében, baloldali emberek, kivégzés előtt, hatalmi koalíció, magyar emberből, maradék enrgiáit, világuralomra törő, legnagyobb hatással, maga üldözöttje, egész családját, vétlenre mutogat, családját üldözték, utcára kerülnek, előrehozott választásokat, part szakad, kellő ismerettel, magát balliberálisnak, miniszterelnököt, kazincbarcikával, meghallgathatta, hangoztatásával, hallgatóságának, balliberálisnak, elsunnyoghatott, érdekcsoportnak, miniszterelnöke, háborítatlanull, ellenkampányba, miniszterelnök, végrehajthassa, végighallgatni, szinpatizánsok, nemzetveszejtő, magyarországot, rendelkezőknek, választásokata, sportcsarnokon, miniszterelnők, érdekcsoportok, választásokat, értelmiségiek, félrevezetett, megtéveszteni, kapitalizmust, világuralomra, történelmében, országvezetés, önkormányzati, megtévesztett, feleslegesnek, meghallgatása, felnyitogatni, honfitársaink, szomszédoknak, ármánykodáson, színhelyéről, nyilatkoztak, mozgathatnak, felelősségét, intézkedései, nemzedékéhez, tettenérhető, meghallgatni, teljességgel, bizonygatava, lakitelekiek, kisnyugdíjas, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.